Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κάτι δεν πάει καλά! Δημοσιογράφος OPEN: Ο Δράκος των Εξαρχείων εξέθεσε μπροστά στην ΕΛ.ΑΣ το ελληνικό σύστημα ασφαλείας

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του OPEN και την γνωστή δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου (42 λεπτό), Σύρος Δράκων των Εξαρχείων έκανε μια πρωτοφανή δήλωση ενώπιον των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είπε ο αλλοδαπός όταν συνελήφθη για επίθεση στα Εξάρχεια στους αστυνομικούς αφού παραδέχθηκε και τις Έξι επιθέσεις του: “φυσικά και κινιόμουν με άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα πιάνατε, ήμουν στα χέρια σας τόσες πολλές φορές, αλλά όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος και από εσάς (αστυνομία) και από τους δικαστικούς.”
 

Από τα περιστατικά που έχουμε και την ασυνεννοησία στην περίπτωση του Σύρου βιαστή, υπάρχει πρόβλημα συντονισμού στην δομή ασφαλείας των ελληνικών αρχών.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες, μεταξύ αυτών και μία 13χρονη, στα Εξάρχεια.Είχε μπει φυλακή για απόπειρα βιασμού στα Γρεβενά και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023

Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκηκαι Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας. Η έρευνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...