Κοινωνία

Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε 29χρονη για να τη βιάσει

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η 29χρονη η οποία έπεσε θύμα του «δράκου των Εξαρχείων» το πρωί της Δευτέρας όταν ο μυστηριώδης άνδρας την έριξε κάτω, της έκλεισε το στόμα και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, φαίνεται ο δράστης (πάνω δεξιά στην εικόνα) να πλησιάζει το υποψήφιο θύμα του ένω αυτή περπατάει επί της οδού Νικηταρά, να την πετάει στο πεζοδρόμιο και να προσπαθεί να την ακινητοποιήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Είναι λίγο μετά τις 7.20 το πρωί της Δευτέρας όταν ο άγνωστος άνδρας δείχνει να κινείται με απόλυτη ψυχραιμία και μόλις φτάνει πίσω από την κοπέλα επιταχύνει το βήμα του και πέφτει πάνω της.

Δείτε το βίντεο του protothema.gr

 Η 29χρονη παλεύει για να σωθεί και σώζεται χάρη στην παρέμβαση ενός κατοίκου της περιοχής ο οποίος άκουσε τις φωνές της και έτρεξε για βοήθεια.

Η νεαρή γυναίκα καταφέρνει να σηκωθεί και να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο για να γλιτώσει την ώρα που ο δράστης της επίθεσης φεύγει σαν κύριος προς την οδό Θεμιστοκλέους.
 

Επιτέθηκε σε 13χρονη και δύο γυναίκες στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη κοπέλα, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα.

Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας.  Η έρευνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ξανθός με γαλάζια μάτια ο ύποπτος των επιθέσεων σε γυναίκες

Ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Έτσι περιγράφουν χρήστες των social media τον ύποπτο άνδρα που κινείται στην περιοχή των Εξαρχείων και κάνει επιθέσεις σε γυναίκες. Από χθες Δευτέρα κυκλοφορεί μία δημοσίευση στο διαδίκτυο στην οποία περιγράφεται ο ύποπτος, ενώ αναφέρονται και οι δρόμοι στους οποίους έγιναν οι επιθέσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ