Κοινωνία

Κρήτη: Σύλληψη 52χρονου σε καφετέρια για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη κατακράτηση

Μια περίπλοκη υπόθεση που αφορά ενδοοικογενειακή βία και παράνομη κατακράτηση μιας γυναίκας παρουσιάζει προκλήσεις για τις αρχές στην Κρήτη. Ο 52χρονος άντρας συνελήφθη σε καφετέρια όπου βρισκόταν με την ίδια. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία προκειμένου να διαλευκάνουν το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν συγγενικά πρόσωπα 34χρονης γυναίκας, που απευθύνθηκαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, ο εν διαστάσει σύζυγός της, 52 ετών, την απείλησε και με βία την πήρε με το αυτοκίνητό της, προκειμένου να βρεθούν και να συζητήσουν.

Το εν διαστάσει ζευγάρι εντοπίστηκε αργότερα σε καφετέρια στην Ιεράπετρα να πίνει καφέ και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 52χρονου, παρότι η 34χρονη δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη και δεν υπέβαλε σε βάρος του μήνυση.

Με βάση τις καταγγελίες των συγγενών της, ωστόσο, σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη κατακράτηση. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ