Κοινωνία

Ζάκυνθος: Απολογούνται θεία και ανηψιός για την θανάτωση του σκύλου

Το κατώφλι της Εισαγγελίας Ζακύνθου πέρασαν σήμερα (21/11), ο 43χρονος δράστης της θανάτωσης σκύλου και η 63χρονη θεία του και ιδιοκτήτρια του σκύλου, η οποία ζήτησε σαπό τον 43χρονο να σκοτώσει το ζώο με την δικαιολογία ότι είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, χθες το απόγευμα οι ένοικοι του σπιτιού άκουσαν έναν πυροβολισμό και όταν βγήκαν στην αυλή αντίκρυσαν το σκυλί νεκρό. 

Από την ανάκριση προέκυψε πως ο δράστης, ένας Ζακυνθινός 43 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, αφού του το ζήτησε η ίδια η ιδιοκτήτρια του ζώου, η οποία είναι και θεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο δράστης πήρε ένα δίκανο που κατείχε, χωρίς να είναι δηλωμένο στο όνομά του, πήγε στο σπίτι της 63χρονης θείας του, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της. Η κατηγορούμενη πλέον ως ηθική αυτουργός ιδιοκτήτρια του σκύλου, ζήτησε από τον φυσικό αυτουργό ανηψιό της να σκοτώσει το ζώο, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.

Στον 43χρονο έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο 30.000 για την κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη του ενώ η 63χρονη παραπέμπεται για ηθική αυτουργία στην θανάτωση ζώου συντροφιάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ