Κοινωνία

Τέμπη: Συγκροτήθηκε η Εξεταστική Επιτροπή για τη σιδηροδρομική τραγωδία - Σε ένα μήνα το πόρισμα

Συγκροτήθηκε με απόφαση του προέδρου της Βουλής, Κ. Τασούλα, η Εξεταστική Επιτροπή για «τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών και όλων των πτυχών που σχετίζονται με αυτό».

Η Επιτροπή απαρτίζεται από 31 μέλη και συγκεκριμένα, από 16 βουλευτές της ΝΔ, 5 από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, 3 από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, 2 από το ΚΚΕ, 1 από την Ελληνική Λύση, 1 από την ΚΟ Σπαρτιάτες, 1 από την ΚΟ Νίκη, 1 από την Πλεύση Ελευθερίας και 1 από τους ανεξάρτητους.

Από την ΝΔ, θα συμμετέχουν οι βουλευτές: Γιάννης Ανδριανός, Κωνσνταντίνος Γκιουλέκας, Κώστας Καραγκούνης, Χρήστος Κέλλας, Δ.Μαρκόπουλος, Φώντας Μπαραλιάκος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα, Φάνης Παπάς, Θάνος Πλεύρης, Ζωή Ράπτη, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Βασίλειος Υψηλάντης και Ιάσων Φωτήλας.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα συμμετέχουν οι βουλευτές: Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Διονύσιος Καλαματιανός, Βασίλειος Κόκκαλης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Ιωάννης Σαρακιώτης.

Από το ΠΑΣΟΚ, η Μιλένα Αποστολάκη Μιλένα, ο Παναγιώτης Δουδωνής Παναγιώτης και ο Απόστολος Πάνας.

Από το ΚΚΕ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος και η Μαρία Κομνηνάκα.

Από την Ελληνική Λύση, ο Παύλος Σαράκης,

Από τους Σπαρτιάτες, ο Πέτρος Δημητριάδης.

Από τη Νίκη, ο Τάσος Οικονομόπουλος,

Από την Πλεύση Ελευθερίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου Ζωή.

Από τους Ανεξάρτητους, η Πέτη Πέρκα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή