Κοινωνία

Τα «γυρίζει» ο Ρομά που απειλούσε να σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες - «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη»

 

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο νεαρός Ρομά που ανέβασε βίντεο στο οποίο απειλούσε να σκοτώσει Έλληνες και αστυνομικούς, οργισμένος από τον θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία, μετά από καταδίωξη αστυνομικών.

Με νέα ανάρτηση στο tik tok ο Ρομά ζητάει συγγνώμη λέγοντας ότι δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι τονίζοντας πως όταν χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο πάνω στα νεύρα σου και τον θυμό δεν ξέρεις τι λες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ελλάδα, την πατρίδα μου, μέσα από την ψυχή μου, όχι από φόβο» λέει επισημαίνοντας ότι ο νεκρός ήταν συγγενής της γυναίκας του.


Υποστηρίζει ότι όσοι ανέβασαν το πρώτο του βίντεο σε άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ήταν αστυνομικοί λέγοντας: «Το ξέρουμε ότι είσαστε ρατσιστές χρόνια τώρα μαζί μας, με τα Ρομά, δεν ξέρω γιατί».

Ακολούθως λέει ότι η Αστυνομία «θέλει πόλεμο μαζί μας, με τους τσιγγάνους» κάνοντας λόγο για τρεις φόνους και υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες αστυνομικοί βγαίνουν από τη Σχολή χωρίς καμία εκπαίδευση.
Στο τέλος ζητάει άλλη μια φορά συγγνώμη, επιμένοντας ότι η αστυνομία θα πρέπει να ηρεμήσει.

«Θα σκοτώσω αστυνομικούς και Έλληνες»

Νωρίτερα, η ΕΛΑΣ είχε διατάξει έρευνα για να βρεθεί ο Ρομά ο οποίος δημοσιοποίησε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο εμφανίζεται να ομολογεί δημόσια την πρόθεση του για διάπραξη εγκλημάτων κατά αστυνομικών αλλά και απλών πολιτών.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως ο εν λόγω άνδρας έχει ταυτοποιηθεί και πως σε βάρος του διενεργείται σχετική έρευνα.

Τα όσα αναφέρει στο βίντεο που δημοσιοποίησε προκαλούν σοκ: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Γαμ. ο κράτος ο Ελληνικός, γαμ. η Ελληνική. Γαμ. όλοι. Πουτ. Δολοφόνοι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ