Κοινωνία

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για Ρομά που απειλεί πως «θα σκοτώσει αστυνομικούς και Έλληνες»

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛΑΣ για τον Ρομά, που ακούγεται στο βίντεο να λέει: «Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους Αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο: «Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό με τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Δολοφόνοι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τουρκικό ή πακιστανικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου “χτύπησε” τα ινδικά κέντρα διοικήσεως και Τρία γαλλικής κατασκευής ινδικά μαχητικά ;

Ένα σενάριο λέει ότι οι Τούρκοι εμπλέκονται αλλά και οι Πακιστανοί διαθέτουν ανάλογα ισχυρά συστήματα