Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Απίστευτο μίσος από νεαρό Ρομά! "Αν γίνει πόλεμος θα σκοτώνω Έλληνες, θα τινάζω μυαλά αστυνομικών" (Βίντεο)

Μετά τον θάνατο του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους καταυλισμούς και στις γειτονιές της μειονότητας, όπου εκφράζονται απειλές που δεν έχουν ξανακουστεί.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο στους δρόμους, όσο δυστυχώς και στα social media, όπου αναρτήθηκε βίντεο με πρωτοφανείς απειλές από Ρομά:

«Αν γίνει πόλεμος θα σκοτώνω Έλληνες. Θα τινάζω μυαλά αστυνομικών», ανέφερε νεαρός Ρομά σε βίντεο που ανέβασε στο ΤikTok και προκαλεί σοκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην αρχή ο μέχρι στιγμής άγνωστος μίλησε για το θάνατο του 17χρονου, μετά λέει ότι εύχεται να γίνει πόλεμος και πως αν γίνει «θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας. Με τόσο ρατσισμό κα κακία θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα»

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από το τραύμα που του προκάλεσε η σφαίρα του αστυνομικού στην αριστερή τραχηλική χώρα επήλθε ο θάνατος του 17χρονου Ρομά στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι η βολίδα αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε, καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Η βολίδα βρέθηκε προς τα κάτω, στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα, εντός των μυών, οκτώ εκατοστά πιο πάνω από τη δεξιά θηλή.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ στα Μέγαρα με αποτέλεσμα να κλείσει για περίπου μια ώρα η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι συγκεντρωμένοι Ρομά έβαλαν φωτιά σε λάστιχα και πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Σύμφωνα με το thriassio.gr ομάδα Ρομά έσπασε τις τζαμαρίες λεωφορείου τη στιγμή που αυτό επέστρεφε από το Ναύπλιο. Οι επιβάτες τρομοκρατημένοι κατέβηκαν από το λεωφορείο ενώ ο οδηγός κάλεσε την αστυνομια.

Επεισόδια σε Θήβα και Αλίαρτο - Τραυμάτισαν τον δήμαρχο Αλιάρτου

Κλιμακώνονται τα επεισόδια στην περιοχή της Θήβας στα οποία πρωταγωνιστούν ομάδες Ρομά. Στο Πυρί της Θήβας και στη «γέφυρα του τρόμου» όπως ονομάζουν τη γέφυρα της εθνικής οδού Λιβαδειάς - Θήβας, στο ύψος της Αλιάρτου, έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν βάλει φωτιές, διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο του 17χρονου.

Είναι η δεύτερη μέρα όπου η συγκοινωνία στην Εθνική οδό Λιβαδειάς - Θήβας γίνεται μέσα από παρακαμπτήριους ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη παρακολουθεί την κατάσταση από πολύ κοντά για να μην επεκταθούν τα επεισόδια.

Ομάδες Ρομά έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από σφαίρα αστυνομικού

Ένταση επικρατεί στα Μέγαρα με ομάδες Ρομά που συγκεντρώθηκαν στο ύψος του ΣΕΑ επί της εθνικής οδού με συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα από τον παράδρομο της εθνικής πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Στην περιοχή πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτύριας Ρομά  για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου Ρομά από πυροβολισμό αστυνομικού στη Βοιωτία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ