Κοινωνία

Κρήτη: Προσαγωγές μαθητών επειδή τραυμάτισαν ηλικιωμένη

Ο καβγάς μεταξύ δύο σχολείων σε συνοικία της Νέας Χώρας Χανίων που έγινε με... αυγά και δυναμιτάκια είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας γυναίκας και προσαγωγές μαθητών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, μαθητές από περιαστικό σχολείο, έκαναν... απόβαση στη Νέα Χώρα ως απάντηση προηγούμενου επεισοδίου με τους μαθητές του λυκείου της περιοχής, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί και τους περίμεναν.

Ακολούθησε συμπλοκή με την συμμετοχή πάνω από 20 μαθητών, ρίψη αυγών αλλά και κροτίδων αλλά και σωματική συμπλοκή με κλωτσιές και μπουνιές. Αποτέλεσμα  ήταν ο τραυματισμός μίας ηλικιωμένης, η οποία τελικά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ανέφερε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ ότι ένιωθε καλά.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη ώστε να διαλυθεί το συμβάν ενώ 5- 6 ανήλικοι προσήχθησαν στην ασφάλεια Χανίων που διεξάγει έρευνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αγρίεψε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας στη διαρροή των Τούρκων περί «ευχαριστιών»: Δεν σας σεβαστήκαμε και ούτε θα σας σεβαστούμε

«Ουδείς «σεβασμός» επεδείχθη ή θα επιδειχθεί στο μέλλον από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε παράνομες ενέργειες της...