Κοινωνία

Τον τσάκωσαν στην Εγνατία Οδό με ναρκωτικά αξίας 200.000 ευρώ

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφερε ένας 50χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, στην Εγνατία Οδό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με αυτοκίνητο, στην Εγνατία Οδό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο βρήκαν 70 κιλά και 400 γραμμάρια κάνναβης, που ήταν διαμοιρασμένα σε 64 αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Η συνολική αξία των ναρκωτικών που βρέθηκαν κυμαίνεται, σύμφωνα με την αστυνομία, από 140.800 ευρώ έως και 211.200 ευρώ.

Ο 50χρονος πρόκειται οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

 Ο 50χρονος είχε κρυμμένα τα ναρκωτικά σε αυτοσχέδιες συσκευασίες στο όχημά του

Συνελήφθη 39χρονος για εμπόριο ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη – Ήταν καταζητούμενος από την Interpol

Σημειώνεται πως το τελευταίο 24ωρο, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 39χρονου Τούρκου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος καταζητούνταν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του 39χρονου Τούρκου εκκρεμούσε εντολή συλλήψεως της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ο 39χρονος διώκεται από τις Αρχές Τουρκίας για το αδίκημα της παραγωγής και εμπορίας ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών, σύμφωνα με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ