Κοινωνία

Κακοκαιρία - Αλεξανδρούπολη: Τραυματισμός γυναίκας από τζαμαρία

Η κακοκαιρία «Π», με θυελλώδεις ανέμους κυρίως και βροχή αλλά όχι τόσο μεγάλης έντασης, έπληξε την Αλεξανδρούπολη αλλά και ολόκληρο το νομό Έβρου τις τελευταίες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλά είναι τα προβλήματα και οι ζημιές που προκλήθηκαν κυρίως από ξερίζωμα ή σπάσιμο δέντρων σε διάφορα σημεία.

Όπως για παράδειγμα στο 6ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό της Αλεανδρούπολης, όπου το δέντρο που έπεσε κατέστρεψε κάγκελα και τοίχο της αυλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evrosnews.gr, τζαμαρία  έπεσε από όροφο πολυκατοικίας πίσω από την Λεωφόρο Δημοκρατίας και από τα τζάμια τραυματίστηκε γυναίκα διερχόμενη στην οποία δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από συμπολίτες της και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μήοως απαιτηθεί μεταφορά της στο νοσοκομείο. Άλλη μία φίλη της που βρισκόταν δίπλα, έπαθε σοκ όταν ξαφνικά είδε μια τζαμαρία να… σκάει διπλα της.

Πολλά δέντρα σε διάφορες περιοχές της Αλεξανδρούπολης, όπως στα Δικαστήρια αλλά και στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας και αλλού, ξεριζώθηκαν ή έπεσαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...