Κοινωνία

Συγκλονίζει ο δις χάλκινος Παγκόσμιος πρωταθλητής Θάνος Καστανάς - Αφιέρωσε τα μετάλλια στην νονά του που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Λιβύη

Συγκινητικός ο Θάνος Καστανάς! Αφιέρωσε τις επιτυχίες του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Grappling στην αδικοχαμένη νονά του, η οποία ήταν ένα από τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη στην Λιβύη.

Ο Θάνος Καστανάς κατέκτησε δύο μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Grappling -που γίνεται στο Λουτράκι- και αφιέρωσε την επιτυχία του στην αδικοχαμένη νονά του, που ήταν ένα από τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη στην Λιβύη και συγκλόνισε προ ημερών την ελληνική κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Σεπτεμβρίου, τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο πολίτες βρήκαν τραγικό θάνατο σε δυστύχημα στην Λιβύη, ενώ συμμετείχαν στην αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στην αφρικανική χώρα.

Μεταξύ των νεκρών, ήταν και η Εύη Ανδρεαδάκη, νονά του Θάνου Καστανά και νοσηλεύτρια του 251 ΓΝΑ, η οποία συνόδευε την αποστολή ως μέλος της ανθρωπιστικής βοήθειας.

 

«Ηταν υποχρέωσή μου να φέρω ένα μετάλλιο. Θέλω να το αφιερώσω στην νονά μου, η οποία έφυγε στο τροχαίο στην Λιβύη» είπε με βουρκωμένα μάτια, ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος το μόνο που κατάφερε να πει στην συνέχεια, ήταν ότι η νονά του ήταν ένα άτομο που πάντα ήθελε να βοηθήσει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ