Κοινωνία

Το τελευταίο αντίο στα αδέλφια Μανδαλιού που σκοτώθηκαν στη Λιβύη

Το τελευταίο αντίο στην Άντζελα-Μόϊρα και τον Φίλιππ-Αντώνιο Μανδαλιό, τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στην Λιβύη μαζί με τους τρεις ένστολους, λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι των δύο, αδικοχαμένων αδελφών από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νέων καθώς και ο σύζυγος της Άντζελας ο οποίος είχε ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας μαζί με την 32χρονη οχτώ ημέρες πριν από το πολύνεκρο τροχαίο και σήμερα τη συνοδεύει στην τελευταία της κατοικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος, με κάλεσμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητά από τον κόσμο που θα δώσει το παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία αντί στεφάνων να δώσει χρήματα υπέρ των πλημμυροπαθών στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

Η Άντζελα και ο Φίλιππος, 32 και 33 ετών αντίστοιχα, ήταν παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζης και συμμετείχαν εθελοντικά ως διερμηνείς στην ελληνική αποστολή με προορισμό την Λιβύη.

Στη μνήμη τους στεφάνι καταθέτουν η Πρεσβεία της Λιβύης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Ανδρουλάκης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Τον παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία δίνει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, τιμώντας τα δύο θύματα της τραγωδίας καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Φωτογραφίες πριν από τη νεκρόσημο ακολουθία:

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ