Κοινωνία

Ζάκυνθος: Συνελήφθη στην Πάτρα ο άνδρας που άρπαξε την κόρη του

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Πάτρας, εντόπισαν τον 44χρονο Αφγανό, μαζί με την κόρη του και τον συνέλαβαν.

Πατέρας και κόρη θα επιστρέψουν στη Ζάκυνθο, όπου ο 44χρονος να πάει στον εισαγγελέα με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.

Η ανήλικη που είναι πολύ καλά στην υγεία της, θα επιστρέψει στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου θα διαμείνει υπό προστατευτική φύλαξη, μέχρι να βρεθεί κοινωνική δομή που θα φιλοξενήσει τόσο την ίδια όσο και την 6χρονη αδελφή της.

Ο 44χρονος Αφγανός, που διαμένει μόνιμα στο νησί με την επίσης 44 ετών σύζυγό του, έχουν δύο ανήλικα κορίτσια.

Την ίδια στιγμή, στον εισαγγελέα είχε προσαχθεί με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, η υπεύθυνη βάρδιας της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Ζακύνθου, καθώς δεν εμπόδισε ή δεν αντιλήφθηκε, τον 44χρονο πατέρα να προχωρήσει στην αρπαγή της κόρης του.

Μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...