Κοινωνία

Σπ. Μπιμπίλας για Μ. Χρονοπούλου: «Θα γίνει μια μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία»

O Σπύρος Μπιμπίλας έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στη Μαίρη Χρονοπούλου και τις διαδικασίες που θα ήθελε η ίδια να ακολουθηθούν μετά τον θάνατό της.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι ανέφερε αρχικά, για την ηθοποιό: «Είχε ετοιμάσει τα πάντα».

«Είχε αφήσει το χαρτί κι ήξερε πώς θα γίνει όλη αυτή η διαδικασία και γι' αυτό δεν θα γίνει η εκκλησιαστική κηδεία, επειδή δεν ήθελε», εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπ. Μπιμπίλας για Μ. Χρονοπούλου: «Θα γίνει μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία»

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, θα γίνει πολιτική κηδεία. «Θα γίνει μια μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία, να μην πούμε πολλές λεπτομέρειες. Θα σεβαστούμε αυτό που ήθελε η Μαίρη, γιατί μόνο έτσι μπορείς να σεβαστείς τη μνήμη κάποιου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στους λόγους, για τους οποίους καθυστερεί η διαδικασία αποτέφρωσης.

«Υπάρχει μια χρονοβόρα διαδικασία, γιατί δεν είχε συγγενείς η Μαίρη. Δεν είναι εύκολο να φύγει η σορός από το νοσοκομείο», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...