Κοινωνία

Bολικάκης για στέγαστρο Καλατράβα: «Έμπαζε νερά το ποδηλατοδρόμιο - Δεν είναι λύση να πάμε στη Βουλγαρία»

Για το κλείσιμο του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ, λόγω του προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, μίλησε ο Χρήστος Βολικάκης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 ξεκαθάρισε μιλώντας στον ANT1 ότι δεν είναι λύση η προετοιμασία στη Βουλγαρία που πρότεινε το υπουργείο: «Δεν είναι λύση να πάμε 5 αθλητές στην Βουλγαρία για προετοιμασία. Ετσι κόβουμε τα φτερά στους νέους αθλητές. Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα στάδιο για να αθλούμαστε. Τόσα χρόνια προσπαθούμε να γίνει ένα δεύτερο ποδηλατοδρόμιο στην χώρα, αλλά έχουμε μείνει στο “θα”…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερωτηθείς για την στέγαστρο Καλατράβα κατάσταση του ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ, ο Χρήστος Βολικάκης απάντησε ότι «Το ποδηλατοδρόμιο είναι για μένα δεύτερο σπίτι. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο από την ζωή μου από το 2003 και μετα. Έχουμε αφιερώσει τόσα πολλά χρήματα σε ένα έργο που είναι 20 ετών και κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

«Το ποδηλατοδρόμιο είχε πολλά προβλήματα. Η στέγη έμπαζε νερά σε κάθε βροχή. Η θέρμανση δεν λειτουργούσε τον χειμώνα. Το ξύλο κάτω είχε πολλά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια που είχε αναλάβει ο κ. Χαλιορής είχε την πόρτα του ανοιχτή και προσπαθούσε να λύσει προβλήματα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ένα τζάμι έσπαγε και δεν είχαμε σε ποιον να απευθυνθούμε», τόνισε ο Χρήστος Βολικάκης στην συνομιλία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ