Κοινωνία

«Όλοι είστε φονιάδες»: Ένταση στη δίκη για το φονικό στον Μυλοπόταμο

Ενώ εκδικάζεται η υπόθεση ανθρωποκτονίας του Κώστα Χαριτάκη, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος το 2022 στο χωριό Αργουλιός του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, τα πνεύματα οξύνονται στην αίθουσα Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων.

Η μητέρα του θύματος ξέσπασε σε φωνές λέγοντας «Φονιά, όλοι είσαστε φονιάδες».

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις οδήγησαν τη μητέρα του Κ. Χαριτακη και την αδερφή του εκτός αίθουσας με συγγενείς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

«Ήταν έγκλημα μελετημένο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μητέρα του θύματος υποστήριξε ότι στο παρελθόν ο κατηγορούμενος συνέχεια προκαλούσε προβλήματα στην οικογένεια «Λένε ότι ο γιος μου ήταν τραμπούκος αλλά τους είδαμε κι αυτούς, προκαλούσαν φασαρίες ώστε κατάφεραν τελικά αυτό που θέλανε. Ήταν έγκλημα μελετημένο και εκείνη τη μέρα να μην το έκαναν θα το έκαναν άλλη μέρα» ισχυρίστηκε η μητέρα.

Για τη μέρα της ανθρωποκτονίας η μητέρα ανέφερε ότι δε φώναξε ο γιος της σκόπιμα τον 45χρονο να τον κεράσει την ημέρα του μνημόσυνου του πατέρα του κατηγορούμενου. «Εκείνη τη μέρα όλους όσους πέρασαν από το σπίτι ο γιος μου, λόγω γιορτής, τους φώναζε για να τους κεράσει. Ήταν στο σπίτι του, στην αυλή του, δεν πήγε πουθενά σκοπίμως να καλέσει σε κέρασμα.»

«Κανείς δεν έχει ζητήσει συγγνώμη»

«Λιποθύμησα μόλις το έμαθα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έκανε ο φονιάς. Μας απειλούσαν συνέχεια. Υπήρχαν διάφορα προβλήματα από παλιά, κτηματικά κ.ά. Προκαλούσαν τον άνδρα μου συνέχεια. Πέρασα μια άθλια εγκυμοσύνη γιατί είχαν συνέχεια προβλήματα και φασαρίες» υποστήριξε κατά τη δική της εξέταση η σύζυγος του θύματος.

Η ίδια υποστήριξε ότι στην περιοχή αποκαλούν την οικογένεια του κατηγορούμενου και τον ίδιο «τραμπούκους». Επανέλαβε επίσης ότι κάνεις από την άλλη πλευρά δεν τους έχει ζητήσει μέχρι σήμερα συγγνώμη.

«Μας ρήμαξε», είπε η αδελφή του θύματος

Εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η αδερφή του θύματος ανέφερε: «Μας κατέστρεψε, μας ρήμαξε. Ρήμαξε την ψυχή της μάνας μου, του πατέρα μου, άφησε ένα κοπέλι χωρίς πατέρα».

Η αδερφή του θύματος υποστήριξε ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα από παλιά. Όπως η ίδια ισχυρίστηκε: «Προσπαθήσαμε να συμβιβάσουμε τα πράγματα στις δύο οικογένειες. Ο αδερφός μου, επειδή έμενε στο χωριό βοήθησε τον ίδιο τον φονιά με τα πρόβατά του, όταν ο φονιάς είχε πρόβλημα υγείας. Είχε ο αδερφός μου φιλότιμο και ανθρωπιά» ισχυρίστηκε η αδερφή του Κώστα Χαριτάκη.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...