Κοινωνία

Έβρος: Συνελήφθη «μαφιόζος» που αναζητούσε η Γερμανία

Κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου οι άνδρες της ασφάλειας  διαπίστωσαν ότι ο άνδρας καταζητείτο από τις γερμανικές αρχές.


Κάθε άλλο παρά... αθώα περιστερά ήταν ένας αλλοδαπός, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο προερχόμενος από την Τουρκία με σκοπό να περάσει στο ελληνικό έδαφος, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν καταζητούμενος «νονός»!

Κατά τον έλεγχο που έκαναν στα στοιχεία του οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Γερμανίας για τα αδικήματα της προστασίας έναντι χρημάτων και του εκβιασμού. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στη χώρα που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Φυγόποινος συνελήφθη στην Θεσπρωτία

Μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρα της Schengen εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού, ο οποίος είχε επανεισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ ήταν και φυγόποινος. Οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης που τον συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ