Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι πορείες διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Oλοκληρώθηκαν στις 8:00 το βράδυ, οι τρεις πορείες που είχαν ξεκινήσει από άγαλμα Ελ Βενιζέλου, πλατεία Καμάρας και πλατεία Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη

Οι πορείες που πραγματοποίησαν μέλη οργανώσεων και συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους και μέσω της Τσιμισκή και της πλατείας ΧΑΝΘ κατέληξαν στα σημεία απ όπου ξεκίνησαν.

Η τρίτη, μερικές δεκάδες άτομα, που διαμαρτυρήθηκαν για τις νέες ταυτότητες κατέληξε στο δημαρχιακό μέγαρο.

Aρχικό κείμενο

Τα περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία της Καμάρας και κινούνται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ αναμένεται να ενωθούν με την πορεία που πραγματοποιούν αντιεξουσιαστές, αριστερές οργανώσεις και φοιτητές που ξεκίνησαν από το άγαλμα Βενιζέλου.

Την ίδια ώρα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στην πλατεία του Λευκού Πύργου και άτομα που τάσσονται κατά των νέων ταυτοτήτων, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν πορεία σε λίγη ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρωθυπουργός αναμένεται στις 20:00 να πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, ενώ στο κέντρο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έπεσαν οι μάσκες" της τάχα συμμάχου της Δυσης Τουρκίας-Πως και με ποιό τρόπο στήριξαν το Ιρανικό καθεστώς στον πόλεμο κατά του Ισραήλ;

"Το PKK προσπάθησε να μεταφέρει πολλούς τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά από το βόρειο Ιράκ στο Ιράν, το οποίο...