Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κυπέλλο Ελλάδας: Άγρια επεισόδια στον αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό

Στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό, υπήρξε σφοδρή ένταση με αποτέλεσμα παίκτης των φιλοξενούμενων να καταλήξει με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και η αναμέτρηση να διακοπεί. 

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κομοτηνή για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Πανθρακικού και του Εθνικού παρότι όλα κυλούσαν ομαλά, ένα δυνατό μαρκάρισμα στο 43ο λεπτό στάθηκε αφορμή για να προκληθεί πανικός στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, παράγοντας του Πανθρακικού χτύπησε τον Βαγγέλη Παπαγγελή, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις!

 

Το παιχνίδι μάλιστα διακόπηκε οριστικά, καθώς η πλευρά του Εθνικού αποφάσισε να ξαναβγει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που σημαίνει πως η τύχη της εν λόγω αναμέτρησης θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

Στη σχετική ανάρτηση που έκανε ο Εθνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του στους λογαριασμούς του στα social media υποστήριξε:

«Ο αγώνας κυπέλλου Πανθρακικος - Εθνικός διακόπηκε στο 43' αφού εκείνη την ώρα παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και βιοπραγησε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γεωργούση (φωτό), το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας μας. Η αποστολή μας θα αποχωρήσει σε λίγο για την Αλεξανδρούπολη, οπού και θα επιστρέψει αεροπορικώς στην βάση της». 
 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...