Κοινωνία

Πλοίαρχος για δολοφονία Αντώνη: «Aπό τη στιγμή που το πλοίο ξεκίνησε έπρεπε να τον κρατήσει πάνω στο καράβι»

Ο πλοίαρχος, Θεοχάρης Τσουκαλάς, μιλά στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τις εγκληματικά λάθη που έγιναν στο λιμάνι του Πειραιά από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon και οδήγησαν στη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη από πλήρωμα του Blue Horizon, o πλοίαρχος, Θεοχάρης Τσουκαλάς, είπε πως οι εικόνες από τη δολοφονία στο λιμάνι του Πειραιά είναι τραγικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο άνθρωπος που τον έσπρωξε ήθελε να τον σπρώξει έξω και όχι στη θάλασσα. Αλλά από τη στιγμή που το πλοίο ξεκίνησε έπρεπε να τον κρατήσει πάνω στο καράβι. Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Όφειλε να κάνει πολλές κινήσεις. Έπρεπε να κάνουν τα πάντα για να δείξουν πως τουλάχιστον να δείξουν πως ενδιαφερόντουσαν για τη ζωή αυτού του ανθρώπου. Δείχνει αδιαφορία αυτή η κίνηση»!

Αναφορικά με την πρακτική που ακολουθείται, ο κ. Τσουκαλάς είπε πως εάν εκεί υπήρχε ένα λιμενικό όργανο να επιβλέπει την τάξη και την ασφάλεια, δεν θα γινόταν τίποτα.

«Η πρακτική που εφαρμόζεται με την μπουκαπόρτα που είναι ανοιχτή γίνεται αιώνες… Είμαι βέβαιος πως η ακτοπλοΐα θα αλλάξει πάλι (σ.σ. μετά τη δολοφονία του Αντώνη). Δυστυχώς η πρακτική είναι αυτή. Ο πλοίαρχος όταν φεύγει το πλοίο προσέχει να μην έχει κανένα εμπόδιο μπροστά και δίπλα του. Δεν έχει στραμμένο το βλέμμα στον καταπέλτη. Έχει άνθρωπο γι’ αυτή τη δουλειά».

Σε ερώτηση πώς έκλεισε την πόρτα ο καπετάνιος στους ανθρώπους που του χτυπούσαν και τον ενημέρωναν πως έχει πέσει άνδρας στη θάλασσα, ο κ. Τσουκαλάς απάντησε: «Δεν έχω λόγια λυπάμαι. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις κινήσεις. Κάποιοι έκαναν εγκληματικά λάθη και ένας νέος άνθρωπος έφυγε άδικα».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή