Κοινωνία

Στο «μάτι του κυκλώνα» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός- Ξεχειλίζει η οργή των πολιτών!'' Πρέπει να μπει φυλακή - Θα έρθουν βουλευτές να πουν μ...'' (Βίντεο)

Ξεχειλίζει η οργή στα χωριά που «πνίγηκαν» από την κακοκαιρία Daniel με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, να βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα».  

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Μικρό Ευίδριο Λάρισας, στην επαρχία Φαρσάλων, αφού είδαν το χωριό τους να καταστρέφεται μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας. 

Σύμφωνα με τους κατοίκους, ο αγροτικός δρόμος «έσβησε» από τον χάρτη ενώ στη γέφυρα του χωριού έχουν σφηνώσει φερτά υλικά. «Εγώ απορώ πως δεν έχει πέσει η γέφυρα», είπε κάτοικος στον ΣΚΑΙ. 

«Το χωριό μου καταπατήθηκε όλο για δεύτερη φορά. Το 2020 πατήθηκε όλο, τώρα πλημμύρα για δεύτερη φορά. Ο κόσμος έπαθε ζημιές. Τώρα ήταν το τελειωτικό. Δεν έδωσαν καμία σημασία, δεν έφτιαξαν τίποτα, δεν άνοιξαν τα ποτάμια, δεν έκαναν καθαρισμούς» είπε ο κ. Χρήστος στον ΣΚΑΙ.

«Θα έρθει ο κ. Αγοραστός να ζητήσει ψήφους πάλι, τον έχουμε στηρίξει και μας άφησε στο έλεος του Θεού, να πνιγούν όλα τα χωριά. Εδώ δεν ήρθε κανένας από εχθές. Τι πράγματα είναι αυτά;», ανέφερε. 

«Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες σε Μικρό και Μεγάλο Ευίδριο. Σε σπίτια, χωράφια, αποθήκες, δεν έμεινε τίποτα. Ο κόσμος δεν έχει δεύτερο παντελόνι να αλλάξει. Μηχανές, τρακτέρ, αυτοκίνητα, σπίτια, αυλές, τίποτα! Δεν έχει ο κόσμος δεύτερο εσώρουχο να αλλάξει!», είπε εκνευρισμένος ο κ. Χρήστος. 

«Ντρέπομαι το 2023 να υπάρχουν τέτοια πράγματα! Το '50 δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα. Θα έρθει ο Αγοραστός και οι βουλευτές με τις γραβάτες και θα πουν μ...», φώναξε ο κάτοικος στην κάμερα και βγήκε εκτός εαυτού, εμφανώς αγανακτισμένος. 

«Ο Αγοραστός αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι στη φυλακή» είπε άλλος κάτοικος του χωριού.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...