Κοινωνία

Κλειστό τουλάχιστον έως τις 18 Αυγούστου λόγω των μετασεισμών το Φαράγγι της Σαμαριάς

Κλειστό έως και την Παρασκευή, 18 Αυγούστου θα παραμείνει το Φαράγγι της Σαμαριάς λόγω της μετασεισμικής ακολουθίας της δόνησης των 4,9 Ρίχτερ που έπληξε τις 13 του μήνα τα Χανιά. Από πτώση βράχου ακρωτηριάστηκε, ως γνωστόν, ένας 45χρονος Ισπανός τουρίστας.

Το φαράγγι της Σαμαριάς στα Χανιά θα παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες έως και την Παρασκευή, 18 Αυγούστου ενημέρωσε την Τρίτη (15.08.023) ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιτία, η μετασεισμική ακολουθία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Δρυμού Λευκών Ορέων.

Η ανακοίνωση του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 15.08.2023
Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής σας ενημερώνει ότι λόγω της μετασεισμικής ακολουθίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Δρυμού Λευκών Ορέων, το φαράγγι της Σαμαριάς θα παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...