Κοινωνία

Έβρος: Προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο με κλεμμένο όχημα και συνελήφθη

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με κλεμμένο αυτοκίνητο και χωρίς άδεια οδήγησης κινούνταν χθες αλλοδαπός οδηγός σε επαρχιακή οδό του Έβρου όταν για να αποφύγει τον έλεγχο της αστυνομίας ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα την ανατροπή του οχήματος και τον τραυματισμού του ιδίου.

Οι άνδρες της Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε σχετικό έλεγχο διαπίστωσαν ότι το όχημα είχε κλαπεί στην Αθηνά στις 24 Ιουλίου. Ο αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πληροφοριακός πόλεμος Ελλάδος -Τουρκίας: Ελληνικός λογαριασμός δημοσίευσε ολόκληρο χάρτη του προεδρικού συγκροτήματος του Ερντογάν

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν δημοσιεύουμε κανένα βίντεο των Τούρκων και κακώς ελληνικά ΜΜΕ προχώρησαν στην...