χασισοφυτείες
Κοινωνία

Πιερία: Τον έπιασαν στα "πράσα" - Σχεδίαζε να μεγαλώσει την χασισοφυτεία του

Οι πληροφορίες που δέχθηκαν για την ύπαρξη ενός φυτωρίου κάνναβης οδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης σε μια αγροτική περιοχή της Πιερίας, όπου εντόπισαν μια μίνι φυτεία αποτελούμενη από 15 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 50 εκατοστών.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι τα καλλιεργούσε ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε στην κατοικία του σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο δράστης σκόπευε να επεκτείνει τη φυτεία, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν και σπόροι κάνναβης που κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο «Ibrongko» βρήκε κάνναβη σε αυτοσχέδιο εργαστήριο

Εργαστήριο για την εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης είχε στήσει στην κατοικία του στην Κω ένας Έλληνας, αλλά δεν βρέθηκαν χασισόδεντρα όταν έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας την Πέμπτη. Ωστόσο, ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Ibrongko» ξετρύπωσε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 143 γραμμαρίων που κατασχέθηκε μαζί με τον εξοπλισμό του εργαστηρίου και έναν θρυμματιστή. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...