Κοινωνία

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι συλληφθέντες για τη χασισοφυτεία στον Τύρναβο

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά την απολογία τους σήμερα το πρωί στον ανακριτή και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, τα τρία άτομα που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη για την μεγάλη χασισοφυτεία σε δύσβατη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου.

Πρόκειται για 60χρονο πατέρα, ο οποίος θα δίνει το παρόν δυο φορές τον μήνα στον αστυνομικό τμήμα, την 48χρονη σύζυγο του και τον 23χρονο γιό τους, από μία.

Τα τρία άτομα είχαν συλληφθεί μετά τον εντοπισμό δύο χασισοφυτειών σε δύσβατη περιοχή της Ροδιάς του Δήμου Τυρνάβου όπου εκριζώθηκαν 3.680 δενδρύλλια κάνναβης και σύμφωνα με την αστυνομία η πώληση τους υπολογίζεται ότι θα ξεπερνούσε τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τέσσερα άτομα, αλλοδαποί, ηλικίας, 27,32,35,και 46 ετών, τα οποία διαφεύγουν την σύλληψη και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...