Κοινωνία

Εντοπίστηκε δεύτερο ύποπτο αντικείμενο στην Αχαρνών

Τον εντοπισμό δεύτερου ύποπτου αντικειμένου ανακοίνωσαν οι αρχές στην περιοχή μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμέλη, όπου εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Αχαρνών, έξω από το Τεκτονικό Μέγαρο, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμέλη, λίγο πριν τις 7 το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουλίου.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο ελεγχόμενη έκρηξη, ωστόσο επρόκειτο για έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού για τον οποίο είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα. Όταν έφτασαν οι αρχές επιτόπου ο μηχανισμός είχε εκραγεί και είχε προκληθεί φωτιά που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική.

Οι περίοικοι που ειδοποίησαν την αστυνομία έκαναν λόγο για ισχυρή έκρηξη και αισθητό ωστικό κύμα.

Η μονάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.), εντόπισε και συνέλεξε δεύτερο ύποπτο κουτί, προκειμένου να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη. 

Οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί και οι αρχές χτενίζουν την περιοχή. Κλειστό είναι το τμήμα της Αχαρνών στο σημείο, ένα τμήμα της Σουρμελη, η Μάγερ και η Αβέρωφ, ενώ η συμφόρηση στους γύρω δρόμους είναι ήδη μεγάλη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Όλα δείχνουν ότι " έσπασε" το ουκρανικό μέτωπο-Πληροφορίες ρωσικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Ρώσοι εισήλθαν ήδη στα βόρεια περίχωρα του Χαρκόβου

Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ρίχνει συνεχώς εφεδρείες στην μάχη χωρίς αποτέλεσμα-Ρώσος...