Κοινωνία

Έκλεισε η Αθηνών-Λαμίας: Συγκρούστηκαν νταλίκες και ο δρόμος γέμισε χλωρίνες

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην Αθηνών-Λαμίας και συγκεκριμένα στο Σείριο, καθώς έκλεισε ο δρόμος, επειδή σημειώθηκε τροχαίο με δύο νταλίκες.

Σύμφωνα με το evima.gr κάτω υπό άγνωστες συνθήκες δύο νταλίκες συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το φορτίο που μετέφεραν να σκορπιστεί στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να γεμίσει ο δρόμος με χλωρίνες που μετέφεραν οι νταλίκες. Στο σημείο βρίσκεται περιπολικό της αστυνομίας όπου έχει διακόψει την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς μέχρις ότου καθαριστεί το οδόστρωμα.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 109

«Καλύτερα να πολεμήσουμε για εσάς!» Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιώτες παρακάλεσαν τους Ρώσους να μην τους επιστρέψουν στην Ουκρανία -Ποιος ο λόγος

Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, Ρώσος εξηγεί τον λόγο