Κοινωνία

Τήνος: Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών - Πλήθος ευρημάτων

Καλά διαβασμένοι ήταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έκαναν αιφνιδιαστικά έρευνα στην κατοικία ενός άνδρα στην Τήνο, στο πλαίσιο προανάκρισης για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς δεν δυσκολεύτηκαν να ανακαλύψουν την κρύπτη που είχε κατασκευάσει στο αυτοκίνητό του για να κρύβει το παράνομο εμπόρευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά την στοχευμένη έρευνα που έκαναν, βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος την κρύπτη όπου φύλαγε κοκαΐνη βάρους 389 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του και στο σπίτι βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 233 γραμμαρίων, 9,7 γραμμάρια κάνναβης αναμεμιγμένης με καπνό, πέντε τσιγαριλίκια, τρεις συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τρεις σουγιάδες και 11 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής αφής το περιεχόμενο του οποίου εξετάζεται και 3.305 ευρώ από τις παράνομες δοσοληψίες του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Είχε «φιξάκια» ηρωίνης έτοιμα για πώληση

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας άνδρας στην Κω, μετά από τον στοχευμένο έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και τις έρευνες που ακολούθησαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και την κατοικία του, όπου βρέθηκαν ναρκωτικά, το απόγευμα της Πέμπτης.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 11 «φιξάκια» ηρωίνης έτοιμα για πώληση, ένα κινητό τηλέφωνο και 240 ευρώ. Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ