Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γνωστή ανθελληνική ΜΚΟ κατά της Ελλάδος- Καταγγελία της Aegean Boat Report για πρόσφυγες δεμένους και με κλειστά τα μάτια σε βαν (Βίντεο)

Μία ακόμη κατηγορία από την ΜΚΟ που πρωταγωνίστησε στον Έβρο με την δήθεν "νεκρή μαρία" έχουμε στην Κω.

Η ΜΚΟ Aegean Boat Report, σε ανάρτησή της κατηγορεί την χώρα μας ξανά.

Σύμφωνα με την καταγγελία "πρόκειται για Παλαιστίνιους πρόσφυγες, που έφτασαν στην Κω, απήχθησαν από τους κουκουλοφόρους των ελληνικών αρχών και πετάχθηκαν σε ένα βαν, δεμένοι και με καλυμμένα τα μάτια με ταινία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Aegean Boat Report, χωρίς ακόμα να υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για το περιστατικό, «ομάδα 14 ατόμων, ανάμεσά τους και παιδιά, που έφθασαν στο νησί πιάστηκαν από μασκοφόρους καταδρομείς, ξυλοκοπήθηκαν, τοποθετήθηκαν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, με πλαστικές χειροπέδες και τα μάτια τους κλειστά με ταινίες.

Παρακαλούν για βοήθεια, όλοι ξέρουμε τι θα γίνει αν δεν υπάρξει παρέμβαση από τοπικούς φορείς ή δημοσιογράφους της περιοχής.

Αυτό είναι το έργο των ελληνικών αρχών, το έχουμε δει τόσες φορές στο παρελθόν, αυτό δεν θα τελειώσει καλά. Είναι ζωντανή μετάδοση, άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μέσα σε αυτό το φορτηγό καθώς το δημοσιεύουμε, ήρθε η ώρα να δράσουμε!».

Άλλο που δεν ήθελαν οι Τούρκοι αμέσως δημοσιοποίησαν το βίντεο κατηγορώντας την χώρα μας ξανά και ξανά.

Η ίδια ΜΚΟ όλως τυχαίως ήταν κατά κάποιο και στην Ψέριμο όπου βγήκαν 39 μετανάστες στην κατή του νησιού.   

Αναμένουμε απαντήσεις από τις τοπικές ελληνικές αρχές καθώς και την εξέταση του βίντεο από την συγκεκριμένη ΜΚΟ που εργάζεται συστηματικά κατά της χώρας μας.

Χθες αναφέραμε ότι πιθανόν χιλιάδες Αφρικανοί μετανάστες ( πιθανόν και από την Σομαλία την οποία ελέγχει η Τουρκία που διατηρεί και στρατιωτική βάση),  αναμένουν το πράσινο φως των τουρκικών υπηρεσιών για να επιχειρήσουν μέσω λαθρεμπόρων-πρακτόρων της ΜΙΤ, να εισέλθουν παράνομα στο Αιγαίο την καλοκαιρινή περίοδο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...