Κοινωνία

Κρήτη: Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 36χρονη που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον φίλο της

Υπενθυμίζεται ότι η  γυναίκα μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου με 14 μαχαιριές.

Βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση της υγείας της 36χρονης γυναίκας από το Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία νοσηλεύεται για τρίτο 24ωρο στο ΠΑΓΝΗ. Ο οργανισμός της αντιδρά πολύ καλά στη θεραπεία των τραυμάτων που της προκάλεσε ο φίλος της, το βράδυ της 4ης Ιουνίου. 

Αποτέλεσμα, η άτυχη γυναίκα να λάβει εξιτήριο από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και να μεταφερθεί για νοσηλεία στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 36χρονη φέρει τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα, την πλάτη, αλλά και τα άνω άκρα από τις συνολικά 14 μαχαιριές που της κατάφερε ο 36χρονος αρραβωνιαστικός της.

Ηράκλειο: Τι είπε στους αστυνομικούς


Στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς η 36χρονη ανέφερε πώς δεν είχε προηγηθεί καβγάς και πως ο αρραβωνιαστικός της σε κατάσταση αμόκ άρχισε να τη μαχαιρώνει! Η ίδια κατάφερε μετά από πολλαπλά χτυπήματα να ξεφύγει από τα χέρια και να ζητήσει βοήθεια από τη γειτονιά.

Όταν ο 36χρονος είδε τη σύντροφό του μέσα στα αίματα, με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομίας.

Την ίδια ώρα φρουρούμενος στη χειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ παραμένει και ο 36χρονος δράστης, η κατάσταση της υγείας του οποίου εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένη.

Ο ίδιος κατά την πρώτη επαφή του με τους αστυνομικούς φαίνεται πως δεν είπε το παραμικρό.

Ήδη σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

Η δικογραφία έχει ήδη υποβληθεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου και στη συνέχεια θα απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες, για τις οποίες θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ