Κοινωνία

Βανδαλισμοί σε σχολείο στην Ελευσίνα! ( Εικόνες)

Αγανακτισμένος και ντροπιασμένος δήλωσε ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονομόμου για τις ζημιές που έγιναν σε σχολείο του δήμου του.

 

Σπασμένα τζάμια, πέτρες, κόλλες στις πόρτες, καμμένες μονάδες κλιματιστικών ήταν μερικά από όσα άγνωστοι προκάλεσαν στο 1ο Λύκειο και το Ειδικό Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Ελευσίνας.
«Ζημιές από κάποιους που διασκεδάζουν καταστρέφοντας δημόσια περιουσία που πληρώνουμε όλοι εμείς, ξανά και ξανά, ως φορολογούμενοι.

 

Βανδαλισμοί πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Δυστυχώς. Αυτό όμως, που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα είναι άνευ προηγουμένου.

Από τους μωβ κάδους, χλοοτάπητες σε πλατείες, παιδικές χαρές, σχολεία κ.ο.κ.

Έργα και κοινόχρηστοι χώροι που παραδίδονται, λίγες ημέρες ή ώρες μετά, βανδαλίζονται, φτάνοντας σε σημείο, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε ξεκινώντας ένα έργο, να είναι ο τρόπος που θα το θωρακίσουμε.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το μεγαλύτερο πλήγμα δημιουργείται στα παιδιά που αυτή τη στιγμή δίνουν εξετάσεις και ο σεβασμός όλων μας θα έπρεπε να είναι αυτονόητος».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Πύρρεια νίκη” των Rafale F4 για τη “Συμφωνία του Αιώνα”: Η εντατική “Παρισινή διπλωματία” εξασφάλισε 200 μαχητικά που θα αντικαταστήσουν τα F-15C/D Eagles του Ριάντ

Στα μέσα Ιουλίου κατέστη σαφές ότι η Γερμανική κυβέρνηση είχε ματαιώσει την πώληση σαράντα οκτώ μαχητικών αεροσκαφών...