Κοινωνία

Σεισμική δόνηση 3,5 Ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της Ηλείας

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 19:50, στον Πύργο, την Ζαχάρω και σε άλλες περιοχές της Ηλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά του Πύργου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 20 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα και με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 22 χιλιόμετρα νότια από τον Πύργο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζελένσκι
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκι δίνει οριστικά στη Ρωσία Κριμαία-Μαριούπολη-Ντονμπάς-Προϋπόθεση οι ΗΠΑ πριν να παρέχουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία

Οι εξελίξεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία επαληθεύουν εκτίμηση του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΣ τρία (3) χρόνια...