Κοινωνία

Ηράκλειο: "Πιάστηκε" επιβάτης με όπλο στο αεροδρόμιο!

Ένα όπλο επέλεξε ως κρητικό ενθύμιο ένας 62χρονος Ισραηλινός πριν γυρίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του που συνελήφθει από της αρχές του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» της Κρήτης .

Ο Ισραηλινός σκόπευε να επιβιβαστεί σε πτήση για το Τελ Αβίβ, όμως οι υπάλληλοι στον έλεγχο που πέρασαν τη βαλίτσα του από το μηχάνημα ακτίνων παρατήρησαν ότι μέσα υπήρχαν τμήματα όπλου. Όταν άνοιξαν την αποσκευή, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα πιστόλι το οποίο είχε αποσυναρμολογήσει ο τουρίστας για να το μεταφέρει χωρίς να εντοπιστεί.

Ο Ισραηλινός συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Αερολιμένα και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει πώς και από ποιον προμηθεύτηκε το παράνομο όπλο, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...