Κοινωνία

Γρεβενά: Aρκούδα έφτασε σε στάση λεωφορείου στο Πολυνέρι

Η αρκούδα στα Γρεβενά όχι μόνο μπήκε σε κατοικημένη περιοχή, αλλά έφτασε σε στάση λεωφορείου στο Πολυνέρι. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Η αρκούδα βρίσκεται σε στάση στα Γρεβενά και κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται το λεωφορείο να πλησιάζει. Η ανθρώπινη παρουσία την ενοχλεί και αρχίζει να τρέχει, με τους επιβάτες να καταγράφουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι εμφανίσεις των άγριων θηλαστικών στην πόλη πυκνώνουν και η ανησυχία είναι έντονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

‘Ενα σπάνιο θέαμα με μια αρκούδα να τρέχει στο δάσος, αντίκρισαν το πρωί εκδρομείς από τη Λάρισα και τον Τύρναβο, μέλη του συλλόγου Σμιξιωτών, που πήγαιναν για μια εκδήλωση στο χωριό τους.

Πιο συγκεκριμένα στη θέση Αγία Παρασκευή στο Πολυνέρι στα Γρεβενά σε μια στάση του λεωφορείου έκπληκτοι αντίκρισαν την αρκούδα που αρχικά ήταν ήρεμη να το βάζει στα πόδια φανερά ενοχλημένη από την ανθρώπινη παρουσία.

Κάποιοι απαθανάτισαν τη σκηνή και τη μοιράζονται στα social media. Δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το paidis.com, την αρκούδα και ακούστε κάποιες από τις αντιδράσεις των εκδρομέων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...