Κοινωνία

Δίκη Άλκη Καμπανού: Την Τρίτη αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέως

Τρίτη 6 Ιουνίου θα γνωστοποιηθεί η απόφαση της εισαγγελέων κ. Κλιάμπα για τους 12 χούλιγκανς που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό δύο φίλων του.


Η Κυριακή Κλιάμπα εξήγησε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να μελετήσει ενδελεχώς όλα τα σημαντικά έγραφα και στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας

Κατά την έναρξη της σημερινής διαδικασίας η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, Κυριακή Κλιάμπα, εξήγησε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να μελετήσει ενδελεχώς όλα τα σημαντικά έγραφα και τα στοιχεία που συνθέτουν την ογκώδη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης, κάτι το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους συνήγορος υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής, ως αναμενόμενη εξέλιξη.

Η πρόταση της εισαγγελεως αναμένεται να έχει διάρκεια άνω των δέκα ωρών και να ολοκληρωθεί σε μια συνεδρίαση, αυτή της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως έπειτα από τις απολογίες των 12 κατηγορουμένων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις 11 Μαΐου, η εισαγγελική πρόταση είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ