Κοινωνία

Ασυνείδητος ανήλικος οδηγός παρέσυρε πεζό στη Ρόδο

Πιθανότητες για εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών εξετάζουν οι αρχές. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα δύο άτομα.

Το ενδεχόμενο να έκαναν αλισβερίσι ναρκωτικών οι τρεις νεαροί οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο που πήγαν να ελέγξουν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην πόλη της Ρόδου, αλλά ο ανήλικος οδηγός παρέσυρε έναν από αυτούς, εξετάζουν οι άνδρες της Ασφάλειας που τον αναζητούν μαζί με τους γονείς του.

Το περιστατικό που θύμιζε σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 16χρονος Έλληνας που καθόταν μαζί με δυο αγνώστους μέσα στο σταθμευμένο είδε τους άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. να πλησιάζουν για έλεγχο και, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έβαλε μπροστά τη μηχανή, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα και χτύπησε με το όχημα έναν 38χρονο αστυνομικό τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ο ανήλικος «ραλίστας», ο οποίος οδηγούσε χωρίς να διαθέτει δίπλωμα, κατάφερε να εξαφανιστεί μαζί με τους δύο επιβάτες. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί βρήκαν έξω από το σπίτι του το αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη αδικήματος. Ωστόσο, ο 16χρονος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, όπως και οι γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για επικίνδυνη οδήγηση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σωρεία παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ