Κοινωνία

Δύο νεκροί από παράσυρση σε τροχαίο σε Κερατσίνι και Λένορμαν

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι όταν μια 77χρονη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.


Μια 77χρονη και ένας άνδρας, πιθανότατα άστεγος, τα θύματα - Φέρονται να επιχείρησαν να διασχίσουν τους δρόμους σε σημεία χωρίς διάβαση

Δύο τροχαία με θανατηφόρες παρασύρσεις πεζών σημειώθηκαν με διαφορά μισής ώρας το βράδυ της Τρίτης σε Κερατσίνι και Λένορμαν.

Κατά πληροφορίες η 77χρονη πέρασε από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα και να αφήσει επιτόπου την τελευταία της πνοή.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην Λένορμαν με θύμα έναν άνδρα, πιθανότατα άστεγο καθώς από τη μια δεν βρέθηκαν έγγραφα στην κατοχή του και από την άλλη υπάρχουν μαρτυρίες περιοίκων ότι περιφερόταν στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και σε αυτό το τροχαίο ο άνδρας επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη Λένορμαν από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών.


Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων έχουν συλληφθεί, έχουν υποβληθεί σε αλκοτέστ και αναμένεται η απόφαση των εισαγγελέων για την ποινική τους μεταχείριση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...