Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πύργος: Αγωνία για το 2χρονο κοριτσάκι που χάθηκε - Ξεκίνησαν οι έρευνες

Κορυφώνεται η αγωνία για το κοριτσάκι δύο ετών που εξακολουθεί να αγνοείται. Μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας δεν βρέθηκαν ίχνη της στον Πύργο Ηλείας, από όπου και χάθηκε. 

Το παιδάκι χάθηκε από καταυλισμό Ρομά, με την αστυνομία και την πυροσβεστική να έχει εξαπολύσει έρευνα σε μεγάλη ακτίνα στον δυτικό Πύργο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το patrisnews, οι έρευνες από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης, δεν έχουν φέρει αποτελέσματα, καθώς δεν έχουν βρεθεί ίχνη του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, συμμετείχε και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας, με την συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Οι έρευνες σταμάτησαν προς το παρόν, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ομάδα δυτών σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει κατάδυση στο νερό. Αυτό αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί, με το πρώτο φως του ήλιου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...