Κοινωνία

Ηράκλειο: Ελεύθερος ο 20χρονος που διέσυρε στο διαδίκτυο την πρώην κοπέλα του

Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης βίντεο με άκρως προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του, η οποία δεν έχει κλείσει τα 18 έτη, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου Κρήτης.

Ο νεαρός ο οποίος κρατείτο τα προηγούμενα 24ωρα, οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος. Του απαγορεύτηκε, ωστόσο, η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι επ’ ουδενί δεν διακίνησε ο ίδιος το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου επρόκειτο να σταλεί στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα, προκειμένου οι ειδικοί να διαπιστώσουν εάν όντως το βίντεο διακινήθηκε (ή όχι) από το νεαρό.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Μετά τις συγκρούσεις με μετανάστες σε Ιταλία και Σουηδία ήρθε η σειρά της Βρετανίας-Απώθησαν ολόκληρη αστυνομική δύναμη (Βίντεο)

Για να κατανοήσουμε δε το δογματικό/ιδεολογικό υπόβαθρο του εξισλαμισμού μέσω της μετανάστευσης, ολόκληρα Τμήματα του...