Κοινωνία

Ζωγράφου: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης

Χρησιμοποιούσαν τις παλιές φοιτητικές εστίες ως " καταφύγιο"

Ελεύθεροι και οι πέντε ανήλικοι, που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο περιοριστικός όρος που τους επιβλήθηκε είναι η εμφάνισή τους μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών και της σύστασης συμμορίας βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας οι πέντε ανήλικοι οι οποίοι συνελήφθησαν στην Πολυτεχνειούπολη  στου Ζωγράφου, μετά από έφοδο της ΕΛΑΣ.

Ως ορμητήριο για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες χρησιμοποιούσαν τις παλιές εστίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι αρνήθηκαν την ανάμειξή τους στιν εν λόγω πράξεις.

Πρόκειται για τέσσερις 16χρονους και έναν 17χρονο οι οποίοι αντιμετώπισαν τις εξής κατηγορίες: σύσταση συμμορίας, διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, φθορά ξένης περιουσίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Πύρρεια νίκη” των Rafale F4 για τη “Συμφωνία του Αιώνα”: Η εντατική “Παρισινή διπλωματία” εξασφάλισε 200 μαχητικά που θα αντικαταστήσουν τα F-15C/D Eagles του Ριάντ

Στα μέσα Ιουλίου κατέστη σαφές ότι η Γερμανική κυβέρνηση είχε ματαιώσει την πώληση σαράντα οκτώ μαχητικών αεροσκαφών...