Κοινωνία

Ζωγράφου: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης

Χρησιμοποιούσαν τις παλιές φοιτητικές εστίες ως " καταφύγιο"

Ελεύθεροι και οι πέντε ανήλικοι, που συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο περιοριστικός όρος που τους επιβλήθηκε είναι η εμφάνισή τους μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών και της σύστασης συμμορίας βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας οι πέντε ανήλικοι οι οποίοι συνελήφθησαν στην Πολυτεχνειούπολη  στου Ζωγράφου, μετά από έφοδο της ΕΛΑΣ.

Ως ορμητήριο για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες χρησιμοποιούσαν τις παλιές εστίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι αρνήθηκαν την ανάμειξή τους στιν εν λόγω πράξεις.

Πρόκειται για τέσσερις 16χρονους και έναν 17χρονο οι οποίοι αντιμετώπισαν τις εξής κατηγορίες: σύσταση συμμορίας, διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές, φθορά ξένης περιουσίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται