Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ηράκλειο: Έπιασαν επ'αυτοφόρω "αλισβερίσι" κοκαϊνης - Πάνω από 3.000 τα «η μπάζα»

Δύο άνδρες οι δράστες 33 και 36 ετών.

Στα πράσα πιάστηκαν κατά την διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δυο Έλληνες, ένας 36χρονος και ένας 33χρονος, οι οποίοι συναντήθηκαν με τα αυτοκίνητά τους σε μια αλάνα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου για να κάνουν αλισβερίσι ναρκωτικών, το απόγευμα της Παρασκευής.

Την στιγμή που έκαναν την συναλλαγή, ακινητοποιήθηκαν και στην κατοχή του 33χρονου κατασχέθηκε κοκαΐνη βάρους 109 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν 3.280 ευρώ προερχόμενα από αγοραπωλησίες ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 36χρονου, κατασχέθηκαν άλλα 250 ευρώ. Οι δυο άνδρες, τα αυτοκίνητα των οποίων κατασχέθηκαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Το έβαλε στα πόδια με κοκαΐνη στην τσέπη

Έκπληκτοι έμειναν για λίγο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Άρτα, όταν σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για να κάνουν τυπικό έλεγχο και είδαν τον αλλοδαπό συνοδηγό να το βάζει στα πόδια, το βράδυ της Παρασκευής! Όμως, αντέδρασαν άμεσα, τον ακινητοποίησαν και βρήκαν στην τσέπη του μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και 1.300 ευρώ. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...