Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πολυτεχνειούπολη: "Άντρο" συμμοριών οι φοιτητικές εστίες - "Μπούκαραν" με μαχαίρια και σφυριά (βίντεο)

16χρονο μέλος της συμμορίας έγραφε σε μήνυμα  «Αν βρεις κάποιον να θέλει extasy ή κανένα lsd χάπι πες μου. Γιατί έχω κάτι ωραία χάπια που είναι για πούλημα και μαζί να πάρεις κι εσύ κανένα ευρώ».

Αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα όπου τους δείχνουν με ναρκωτικά και όπλα και μαχαίρια στα χέρια.

Το MEGA μάλιστα αποκαλύπτει βίντεο στο οποίο τα ανήλικα μέλη της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη έχουν καταγραφεί να κρατούν μαχαίρια στα χέρια τους.


Μόλις οχτώ μήνες μετά την εξάρθρωση συμμορίας σκληρών κακοποιών με καταγωγή από την Αλβανία που είχαν μετατρέψει σε αρχηγείο τους το κτίριο των φοιτητικών εστιών στην Πολυτεχνειούπολη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών πέρασαν χειροπέδες σε πέντε ανήλικα αγόρια που από τον Μάρτιο διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν διαρρήξεις με ορμητήριο το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα.

Σε μήνυμα του γράφει ο 16χρονος: «Αν βρεις κάποιον να θέλει extasy ή κανένα lsd χάπι πες μου. Γιατί έχω κάτι ωραία χάπια που είναι για πούλημα και μαζί να πάρεις κι εσύ κανένα ευρώ».

Ορμητήριο οι φοιτητικές εστίες


Οι ανήλικοι με σφυριά στα χέρια εισέβαλαν στις φοιτητικές εστίες και κατάφεραν να έχουν υπό τον έλεγχο τους τρία δωμάτια στον έκτο όροφο και ένα στον δέκατο.

Μάλιστα, φρόντιζαν να σημαδεύουν το χώρο γράφοντας τα ψευδώνυμα τους στους τοίχους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών χρησιμοποιούσαν τα ψευδώνυμα Μπόλι, Έλντο, Χας και Λέλο στις επικοινωνίες τους.

16χρονος: Έχεις τα κλειδιά για το δωμάτιο;

17χρονος: Αφού στο 665 βγάλαμε τον σύρτη και στο 666 απλά αφήσαμε τον σύρτη χωρίς το λουκέτο. Οπότε δεν θέλεις κλειδί.

16χρονος: Α δεν το ήξερα. Για κανένα από τα δύο δεν θέλω κλειδί;

17χρονος: Δεν χρειάζεται σε κανένα.

Έλεγαν ότι είχαν καθαρή κοκαΐνη από την Κολομβία


Στα κινητά τους τηλέφωνα εντοπίστηκαν φωτογραφίες που δείχνουν τους ανήλικους να κρατούν όπλα στα χέρια, ενώ από τις συνομιλίες που έκαναν σε διαδικτυακές εφαρμογές ανέφεραν στους υποψήφιους χρήστες ότι τα 20 γραμμάρια κάνναβης αξίζουν 160 ευρώ ενώ τα 100 γραμμάρια 700 ευρώ. Επίσης, διαφήμιζαν ότι είχαν στην κατοχή τους καθαρή κοκαΐνη από την Κολομβία.

17χρονος: Έχουμε ταζ;

16χρονος: Είναι καβατζωμένο. Κάτσε να μιλήσω.

17χρονος: Ναι και στείλε.

16χρονος: Δεν μου απαντάνε. Πιστεύω πως είναι εκεί προς τις πολυθρόνες. Λίγο πιο κάτω.

17χρονος: Οκ. Τι ώρα θα ανέβεις εσύ;

Οι ανήλικοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας, ενώ όπως διαπιστώθηκε για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν ένα κλεμμένο μηχανάκι.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...