Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Χίος: Τουρκάλα βαφτίστηκε χριστιανή για να παντρευτεί τον Έλληνα σύντροφό της (βίντεο)

Όρκους αιώνιας πίστης αντάλλαξαν ο Κώστας Ανδρεάδης από τη Χίο και η Ντενίζ Ντελίτσε από τη Σμύρνη της Τουρκίας, οι οποίοι γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια, ερωτεύτηκαν αλλά ο κορονοϊός έκλεισε τα σύνορα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν από κοντά.


Τα πάντα για τον αγαπημένο της έκανε η Ντενίζ Ντελίτσε από τη Σμύρνη της Τουρκίας η οποία για να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον Κώστα Ανδρεάδη από τη Χίο βαφτίστηκε Χριστιανή. Ο σύζυγός της έκανε λόγο για «μία πολύ σπουδαία κίνηση για την οποία και αναγνωρίζει και με κάνει πάρα πολύ υπερήφανο για την ίδια».

Η αγάπη τους, παρά τις αντιξοότητες άντεξε, και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτούν. Μάλιστα, προκειμένου να λάβει χώρα ο γάμος, η Ντενίζ έπρεπε να βαφτιστεί Χριστιανή πράγμα που έκανε. «Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όμως υπάρχει λόγος που την έλαβα και αυτός ήταν ο έρωτας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντενίζ Ντελίτσε.

Από πλευράς του ο γαμπρός, Κώστας Ανδρεάδης σημείωσε πως «προχώρησε και έκανε αυτήν την πολύ σπουδαία κίνηση για την οποία και αναγνωρίζει και με κάνει πάρα πολύ υπερήφανο για την ίδια».


Μετά τον γάμο του ζευγαριού η Ντενίζ, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της ζωή. Δεν λείπουν, μάλιστα, και τα μηνύματα αλληλεγγύης μεταξύ των δύο λαών, οι οποίοι και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...