Κοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: «Με απέλυσαν επειδή λέω την αλήθεια»

Εν αναμονή των αποφάσεων της δικαιοσύνης για τον πατέρα Αντώνιο, τρόφιμος που εργαζόταν στη δομή καταγγέλλει πως απολύθηκε γιατί «λέω την αλήθεια». 

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Τσαμπίκος Λούτσα υποστήριξε στον ΣΚΑΙ πως απολύθηκε από τη δομή της Χίου επειδή ζήτησε από 15χρονη τρόφιμο να πει στην Αστυνομία την αλήθεια για καταγγελία που φέρεται να έγινε και να αφορά τον 19χρονο που υποστήριξε ότι ο πατέρας Αντώνιος ασέλγησε εις βάρος του. 

«Πλησίασα ένα κοριτσάκι και το ρώτησα αν θα κινηθεί κατά του 19χρονου και την άλλη ημέρα με απέλυσαν. Μόνο και μόνο επειδή πλησίασα το κοριτσάκι. Έβλεπα πάρα πολλά πράγματα που γίνονταν μέσα στην Κιβωτό. Ήξερα την αλήθεια. Χρησιμοποίησαν ένα παιδί, το δωροδόκησαν για να μου κάνει καταγγελία για κάτι που δεν έχω κάνει» είπε ο Τσαμπίκος. 

Σύμφωνα με τον Τσαμπίκο, το 2023 στελέχη της Κιβωτού έκαναν επίσημη καταγγελία στις Αρχές για το περιστατικό ανάμεσα στον 19χρονο και την 15χρονη. Όπως λέει ο ίδιος, στελέχη πλησίασαν την 15χρονη και της ζήτησαν να μην καταθέσει και στη συνέχεια της μίλησε ο ίδιος για να καταθέσει και μία ημέρα μετά απολύθηκε.  

«Εγώ είχα καταθέσει όταν με είχε φωνάξει η αστυνομία. Με έχει στεναχωρήσει, καθημερινά με βασανίζει γιατί με κατηγορούν για κάτι που δεν έχω κάνει. Εμείς μεγαλώσαμε αυτά τα παιδιά και τα χρησιμοποίησαν εναντίον μας», σημείωσε. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές