Κοινωνία

Τροχαίο δυστύχημα με 1 νεκρό στο ύψος της Αλίμου στην Παραλιακή

Ένας 57χρονος άντρας έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής στην άσφαλτο, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα επί της Παραλιακής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Notia.gr, το τροχαίο έγινε στο ύψος της Αλίμου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Ποσειδώνος και Koνδύλη, όταν η μοτοσυκλέτα που κατευθυνόταν προς Πειραιά, κάνοντας προσπέραση, χτύπησε σε ένα καθρέπτη και κατέληξε πάνω σε ένα βανάκι, αφού πρώτα είχε τρακάρει με τουλάχιστον επτά αυτοκίνητα, τα οποία ήταν ακινητοποιημένα λόγω της κίνησης. Ο οδηγός που φορούσε κράνος σκοτώθηκε επιτόπου. Από την σφοδρή σύγκρουση ξεκόλλησε η μπαγκαζιέρα της μηχανής και τινάχτηκε στον αέρα, καταλήγοντας πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κίνηση στην περιοχή έχει ομαλοποιηθεί. 

Στο σημείο έσπευσε ο αντιδήμαρχος Αλίμου, Γιώργος Μακαριγάκης, οποίος σε συνεργασία με τον διοικητή Τροχαίας Καλλιθέας, Βαγγέλη Αρβάλη, κατηύθυνε τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου, για να καθαριστεί το οδόστρωμα και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.
 


 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...