Κοινωνία

Tραγωδία στην Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στο 2,5 ετών κοριτσάκι

Το κοριτσάκι κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου και θα κηδευτεί στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Περβολάκια Κισάμου.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr το κοριτσάκι το έλεγαν Ελένη και θα κηδευτεί σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Το κοριτσάκι βρισκόταν διασωληνωμένο σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με σοβαρότατα τραύματα.

Ωστόσο, δεν άντεξε και υπέκυψε χθες Σάββατο στα βαρύτατα τραύματα που προκλήθηκαν από την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο του πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την Παρασκευή, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

Ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για το 2,5 ετών κοριτσάκι ωστόσο το παιδί δυστυχώς κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο πατέρας του παιδιού, καθώς βρισκόταν στο όχημα, έβαλε όπισθεν και χωρίς να το αντιληφθεί χτύπησε την κόρη του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...