Κοινωνία

Θανατηφόρο τροχαίο στον Σκαραμαγκά: Υπαξιωματικός του ΠΝ ο νεκρός

Yπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού είναι ο νεκρός του τροχαίου που σημειώθηκε εντός των εγκαταστάσεων του Σώματος στον Σκαραμαγκά. Σύμφωνα με το militaire.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Υπαξιωματικός βγήκε από τον δρόμο, αναποδογύρισε και πήρε φωτιά με αποτέλεσμα ο οδηγός να απανθρακωθεί.

Πιο αναλυτικά, από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις πρωινές ώρες Σαββάτου 20 Μαΐου 2023, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα εντός της περιοχής του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι σε εξέλιξη η διερεύνηση για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...