Κοινωνία

Κόρινθος: «Κυνηγός μετάλλων» ρήμαξε διαμέρισμα - Ξήλωσε πόμολα και ασανσέρ

Είναι πλέον γνωστό ότι οι «κυνηγοί» μετάλλων δεν δειλιάζουν προ ουδενός προκειμένου να κλέψουν τα αντικείμενα που θα τους εξασφαλίσουν "μεροκάματο", όμως ένας Έλληνας ξεπέρασε κάθε όριο θράσους καθώς ξήλωσε όλα τα μεταλλικά... πόμολα από τις πόρτες ενός διαμερίσματος και του ανελκυστήρα!

Ο 39χρονος κατάφερε να να τρυπώσει σε μια πολυκατοικία στην Κόρινθο, το απόγευμα της Πέμπτης και βάλθηκε να ξεβιδώνει τα πόμολα με σκοπό να τα πουλήσει για παλιοσίδερα. Όμως, έγινε αντιληπτός και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση, ενώ τα κλεμμένα πόμολα αποδόθηκαν στην πολυκατοικία.

Φόρτωσε κλοπιμαία στο ποδήλατό του

Σε δυο... δόσεις εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας διαρρήκτης στον Τύρναβο! Στο πρώτο τετ α τετ τους, τα ξημερώματα της Παρασκευής, πέταξε στο στο οδόστρωμα ένα κλεμμένο χορτοκοπτικό εργαλείο και τράπηκε σε φυγή τρέχοντας. Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε να κινείται με ποδήλατο, αλλά προσπάθησε πάλι να διαφύγει και, όταν τον ακινητοποίησε ένας αστυνομικός, τον εξύβρισε και τον απείλησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν δυο σακούλες με ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης και διάφορα άλλα κλεμμένα αντικείμενα, καθώς και ένα ζευγάρι γάντια, ένα κατσαβίδι, μια πένσα και το ποδήλατο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κλοπή, απείθεια, απειλή και εξύβριση, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν την προέλευση των κλοπιμαίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ