Κοινωνία

Τύρναβος: Δίχως κακώσεις η 22χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Δεν βρέθηκαν εμφανείς σωματικές κακώσεις στην 22χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον Τύρναβο το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, κ. Χρήστο Κραββαρίτη ο οποίος πραγματοποίησε τη σχετική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 22χρονη, τόνισε πως πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις

Ωστόσο όπως ανέφερε στο larissanet.gr ο ιατροδικαστής, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων για να διαπιστωθεί η περίπτωση του βιασμού.

Θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη πράξη έχουν συλληφθεί τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι σήμερα περνούν από ανάκριση.


Το χρονικό της καταγγελίας

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη κατήγγειλε ότι το περασμένο Σάββατο, από τις 14:00 και επί δύο ώρες, πέντε άτομα ασελγούσαν σε βάρος της, ενώ ένας άλλος βιντεοσκοπούσε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς, δέχθηκε επίθεση ενώ έφευγε από το παζάρι στον Τύρναβο για να επιστρέψει στη Λάρισα.

Όπως είπε η ίδια,  τα άτομα που της επιτέθηκαν και τη βίασαν είναι Έλληνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...